Oglasi

недеља, 13. септембар 2015.

Zorica Marković i Ali King se vatali u krevetu


Pevačica Zorica Marković (56) nije dugo u rijalitiju „Farma“ izdržala bez muških dodira, pa je novog ukućanina, di-džeja Alija Kinga odvela u krevet čim je kročio na imanje u Lisoviću. Njih dvoje su se u gluvo doba noći pipkali ispod jorgan-planine, a Ali King je Markovićevu sve vreme štipkao za guzu.
 

Ali King je pošteno ispipao pevačicu

 



Pre nego što je ušao u rijaliti Ali King je ispričao kako poznaje Zoricu Marković odranije, ali nije precizirao u kakvom su bili odnosu. Nakon što se pevačica pozdravila sa njim na vratima kuće, pojedini ukućani su prokomentarisali kako su veoma prisni i da im se učinilo da su se poljubili u usta. Ni Zorica ni Ali King nisu ništa dodavali, a to što se dugo nisu videli nadomestili su kasnije u krevetu.

Oko četiri sata iza ponoći njih dvoje su se najpre smejali i šaputali ispod pokrivača, a onda se bacili u akciju. Ali King je pošteno ispipao pevačicu, a ona se uopšte nije bunila, već se po njenim osmesima moglo zaključiti da uživa i da joj ne smeta što je on mlađi od nje. Dok je di-džej pipkao pevačicu po guzi, ona se smejala, a u jednom trenutku rekla: „Nemoj sad tu, moram da prdnem.“ Jasno je da se Zorica samo šalila, jer je sve vreme imala osmeh na licu.
Očigledno je da se Markovićeva i Ali King odlično poznaju, a kojem pravcu će se njihov odnos kretati u rijalitiju, ostaje nam da vidimo.


Inače, poznato je da Zorica voli mlađe momke, pa je tako prošle godine bila u vezi sa 14 godina mlađim muškarcem.
- Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali. Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju - izjavila je svojevremeno Zorica.
 


 Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: