Oglasi

четвртак, 24. фебруар 2011.

Dule otišao u zatvor

Dule Banjac, Katarina Ostojić Kaya


Kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih istrazi, Banjac, koji već više od dva meseca boravi u pritvoru u beogradskom CZ-u, osumnjičen je da je devojke i momke iznajmljivao bogatoj klijenteli kako za seksualne usluge tako i za poslovnu pratnju, a od toga uzimao dobar procenat.

- Dule je u javnosti bio poznat kao Kajin menadžer, ali je o njemu po estradnim kuloarima već godinama kružila priča da je to samo pokriće i da se izdržava od podvođenja devojaka i momaka bogatoj klijenteli. Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da će ikada zbog toga završiti u zatvoru jer je imao diskretne klijente i „radnike“, tako da ni u čijem interesu nije bilo da ga prijavi. Naprosto, prevelika bi bruka bila ukoliko bi se otkrilo ko je sve kod njega pružao, a ko dolazio po „usluge“ jer se na tom spisku navodno nalazi mnogo poznatih ličnosti. Sa druge strane, nikada se nije mogla čuti priča da je on bilo koga primoravao da radi bilo šta, već su svoje telo prodavali samo oni koji su to hteli, tako da nikome nije jasno kako ga je policija uhvatila - rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Banjcu i dodao da je po gradu kružila priča da je Dule na spisku imao impozantan broj javnih ličnosti.

- Priča se da je veliki broj pevačica, a pogotovo manekena i manekenki radio za njega, pružajući seksualne usluge bogatašima koji sebi mogu da priušte luksuz da za seks iskeširaju i do nekoliko hiljada evra. Njega su ljudi na raznim dešavanjima uglavnom viđali u društvu poznatih, a veruje se da je veliki broj njih i radio za njega.


Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Нема коментара: