Oglasi

уторак, 22. фебруар 2011.

Honda sa jeftinim modelom

Prednji branik je izmenjen kao kod hibridne verzije, a slične promene pretrpela je i maska hladnjaka, koja sada ima manje otvore za vazduh. Upravo će maska hladnjaka biti glavni "znak raspoznavanja" između hibridne i konvencionalne verzije: hibridna verzija ima providnu masku hladnjaka sa minimalnim otvorima, a konvencionalna verzija ima mrežastu crnu masku hladnjaka, sa hromiranom lajsnom kod skupljih verzija. Promene je pretrpeo i zadnji branik, a nova je i grafika zadnjih svetlosnih grupa.Honda Jazz 2011: Blagi facelift i CVT

U enterijeru je promenjena kombinacija boja. Instrumet tabla izrađena je od tamnijeg materijala, a za sedišta su korišćeni novi materijali. Novina je mogućnost podešavanja naslona na zadnjim sedištima Magic Seats i novo rešenje dvostrukog dna prtljažnika. Sa kompletom za popravku pneumatika, zapremina prtljažnika se povećava sa 380 na 399 litara.


Robotizovan menjač i-Shift nasledniće bestepena transmisija CVT. Posle tri godine, u Jazz se ovaj sistem ponovo vraća, jer je Honda reagovala na zahteve zapadnoevropskih kupaca, koji u Jazzu preferiraju menjač CVT. Kupci smatraju da je to komfornije rešenje od robotizovanog menjača sa manuelnom komandom. Za razliku od prvog Jazza, model 2011 dobiće CVT sa hidrodinamičkim rešenjem. Ovo je glavna konstruktorska razlika između ovog menjača i CVT menjača u modelu Jazz Hybrid. Menjač je opremljen žiroskopom, koji obezbeđuje elektronici informacije za određivanje idealnog prenosnog odnosa, što zavisi od toga da li se automobil kreće uzbrdo ili nizbrdo.

Sve najnovije vesti na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: