Oglasi

среда, 16. фебруар 2011.

Stojan voli Ninu

Nina Vorkapić, MC Stojan







Naime, posle silnih svađa koje su se u toku večeri izdešavale, kraljica Maja Nikolić pozvala je seljane na žurku u džakuziju, ali su se odazvale samo manekenka, Urška i Stojan. Oko pet sati ujutru slovenačka voditeljka je odlučila da ode na spavanje pošto je nestalo vina, a ovonedeljna gazdarica je odmah iskoristila priliku kako bi provodadžisala između dvoje mladih.

- Ostanite vi, ljubite se, mazite se. Evo, ja neću da vas gledam, ali hoće nekoliko miliona ljudi - rekla je Maja, posle čega se povukla u svoje odaje.

{module 21}Ove reči kao da su okuražile mladog repera, te je počeo sve intenzivnije da vaćari i ljubi po vratu Ninu, koja je na početku delovala vrlo hladno, ali se vremenom opustila i u nekoliko navrata mu uzvratila poljupcima u vrat i naslanjanjem na njegove grudi i češkanjem. Iako je sve ukazivalo na to da će se desiti nešto više, dvoje dvorana su ubrzo završili svoju razmenu nežnosti, između ostalog i zbog toga jer ih je Lana u nekoliko navrata podsetila da ona ne može otići na spavanje dok oni ne napuste kraljeve odaje.

Nina je pre tri dana uživala u vodenoj masaži sa Đusom, koji je tada bio kralj.

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: