Oglasi

среда, 16. фебруар 2011.

Milena i Nemanja Stevanović se rastavljaju

Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić

Gostujući kod Ognjena Amidžića, nekadašnje Zvezde Granda, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović se nisu ni prepucavali ni posvađali, kao što su to radili na prošlogodišnjoj Farmi. Štaviše, njihovi odgovori su bili vrlo usklađeni. Pa ipak, nimalo nisu delovali kao par koji maker mašta o nekoj zajedničkoj budućnosti. Mada su sve vreme tvrdili da su zaljubljeni više nego ikad, nimalo nisu ostavili takav utisak.

- Nismo počeli da živimo zajedno I za sad to nemamo u planu. Zapravo, sasvim nam je dobro ovako - bio je Nemanjim odgovor na Ognjenovo pitanje da li možda planiraju venčanje I proširenje porodice.



- Nemanja ima u planu novi album, a I ja planiram isto. Prvo neke druge stvari čvrsto da se postave na noge, pa tek onda možemo da planiramo dalje. Bilo bi neozbiljno drugačije I ne bi bilo dobro – dodala je na to Milena.

Slično je i sa njihovim poslovnim planovima. Na Ognjenovo pitanje, hoće li makar nastupati zajedno, Nemanja je kao iz topa odgovorio:

{module 86}- Ne! Dogovorili smo se da na profesionalnom planu idemo odvojenim putevima. Nećemo se ni pojavljivati zajedno u medijima. Ovo je naše poslednje zajedničko gostovanje. Zapravo, pojavićemo se zajedno u još jednoj emisiji i to je to.

- Zamisli kako bi to izgledalo da sad ti na moje oči tražiš od neke tvoje gošće da poljubi Nemanju. Ili da posle nastupa neka devojčica hoće da ga poljubi, a ja tu. Pa ne ide, je l' da – pokušala je Milena da se našali, ali nije delovala ubedljivo.

Hoće li njih dvoje krenuti oodvojenim putevima samo na profesionalnom, ili i na privatnom planu, vreme će pokazati.

Izvor: Farma

Нема коментара: