Oglasi

четвртак, 24. фебруар 2011.

Radulović se sredio

Mladen Radulović, Jovana Pajić

Naime, ovaj bivši par sreo se u petak uveče na reviji venčanica kojom je otvoren ovogodišnji „Veding vikend“. Mladen je u ulozi manekena šetao po pisti u venčanom odelu dok je Bukva iz publike sve to posmatrala. Da ironija bude veća, devojka sa kojom je Radulović glumio srećan par bila je Anabelina dobra drugarica, bivša učesnica rijalitija ''Farma'' Jovana Pajić.

Mada su mnogi očekivali da Mladen i Anabela razmene makar kurtoazni pozdrav, to se nije desilo već su se tokom čitave večeri trudili da se ne sretnu, a nisu bili raspoloženi da daju bilo kakav komentar na to što su se sreli prvi put posle okončanja veridbe.

Jovana Pajić takođe nije želela da priča o situaciji u kojoj se našla, ali je bila vrlo raspoložena da priča o osećaju koji je imala dok je nosila venčanicu.

- Divan je osećaj dok sam oblačila venčanicu, do sada nisam imala priliku da je probam, jedino kad mi se udavala neka sestra, pa sam krišom uzela. A što se udaje tiče, to još ne planiram, što ne znači da ne želim, smatram da treba da dođe samo od sebe. Uskoro treba da počnem da živim sa Saletom, ali još se nismo precizno odlučili za taj korak, jednostavno, imamo dosta obaveza i kada se malo rasporede, onda ćemo se posvetiti nekom našem mirnom kutku koji jedva čekamo, možda za mesec dana - za „Alo!“ je izjavila pevačica.

Među onima koji su takođe odlučili da vide kako bi izgledalo da stanu pred matičara bili su Slađa Delibašić i Igor Matić, koji su prošetali Kristalnom dvoranom „Hajata“ i otvorili reviju venčanica, zlatarstva i lepih stvari. Međutim, uprkos tome što je prošetala u belom, Slađa nema nameru da se udaje.

Sve vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Нема коментара: