Oglasi

уторак, 15. фебруар 2011.

Dvor Srbija - Maja Nikolić

Dvor Srbija


Krunski savet je saopštio da je Maja Nikolić, kojoj su učesnici rijalitija u zadatku za povratak ukradene krune dali najviše negativnih glasova i mislili da će ona biti nominovana za izbacivanje, automatski, nju izabrali za kraljicu.


"S obzirom da je počela 'specijalna nedelja' Maja će sama da izabere kralja", saopštio je Ognjen odluku Krinskog saveta, a Maja je jedva dočekala da saopšti da je to Miloš Bojanić.

Takođe u neznanju, učesnici rijalitija su izabrali i nadzornika i sluškinju (Stojana i Lanu) za koje misle da su najveće ulizice.

"Iznenađen sam jer nisam očekivao da ću odmah doći na tron i hvala Maji što me izabrala. Što se tiče seljana i dvorana, ovo kraljevstvo će ove nedelje biti malo drugačije jer sam video da niko nije poštovao uloge i moraćete da nas oslovljavate sa 'vaše visočanstvo'. Možete kako hoćete, ali Maja i ja ćemo vladati", rekao je Bojanić.

{module 21}Zatim je Maja morala da doda da na dvoru ima "animalnih karaktera" i da će svaka neumesna šala biti kažnjena sa oduzimanjem 10 dukata.

Da se seljanima ne piše dobro potvrdio je i Krunski savet koji je saopštio da u monarhiji vlada kriza, pa će dobiti samo po 10 zlatnika, ali ovo pravilo ne važi za monarhe jer njihov budžet nije ograničen - mogu da troše koliko žele.

Kraljica je ipak rekla da će biti pravična u odlukama i da joj je "dolazak Miloša vredniji od rođendanskog poklona", a imala je i zahtev da se u dvoru otvori tamnica.

"Jedino meni nisu vraćeni ukradeni zlatnici i molim Krunski savet da razmisli o otvaranju tamnice jer bih da u bukagije stavim Firčija koji je pokvaren i uopšte ne poštuje žene.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара: