Oglasi

петак, 18. фебруар 2011.

FSS i Grand Motors

Svečanim potpisivanjem novog ugovora, koje je obavljeno 21. maja u poslovnom centru Grand Motorsa na Novom Beogradu, generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju i Fudbalski savez Srbije ozvaničili su nastavak višegodišnje poslovno-tehničke saradnje.

Novim ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Fordovi automobili i nadalje, do 2013, budu oficijelna vozila Fudbalskog saveza Srbije, kao i da uvoznik, Grand Motors, bude uključen u druge poslovne aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije i Agencije Plavi Plavi. Podsećamo, prvi sličan ugovor je potpisan sredinom februara prošle godine, čime je Grand Motors, odnosno Ford, postao jedan od glavnih sponzora nacionalne fudbalske asocijacije.

Potpisnici ugovora, generalni direktor Grand Motorsa, Stanko Radić, i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, najavili su i druge oblike poslovno-tehničke saradnje, prvenstveno promotivnog karaktera.

- Uvereni smo da su i automobili Ford na posredan način pomogli našoj fudbalskoj reprezentaciji da stigne do završnice Svetskog fudbalskog prvenstva. Grand Motorsu, generalnom uvozniku Fordovih i vozila Volvo i Land Rover, predstavlja posebnu čast što je među ponosnim sponzorima naših "orlova". Nadamo se da će naši reprezentativci, na "krilima" Forda, stići i do trona u Južnoj Africi - izjavio je generalni direktor Grand Motorsa, gospodin Radić.

- Među našim poznatim sponzorima, Ford je najslavnije automobilsko ime. Ford je, uostalom, već dugo godina i na globalnom nivou usko povezan s vrhunskim fudbalom - rekao je predsednik FSS, Tomislav Karadžić.

Delovi na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: