Oglasi

субота, 12. март 2011.

Anabela izgubila pare

Atraktivna pevačica i učesnica rijalitija ''VIP Veliki Brat'' Anabela Bukva nedavno se uputila ka Ljuboviji kako bi održala zakazani nastup, ali od unosne tezge nije bilo ništa jer gazde kluba “Don Pako”, u kome je Anabela imala zakazanu svirku, nisu spremile deo honorara koji je trebalo da je čeka po dolasku.

Anabela Bukva


-"Anabela se s vlasnicima tamošnjeg lokala dogovorila da joj za nastup od tri sata isplate 3.000 evra. Polovinu te sume trebalo je da dobije kad dođe, a polovinu posle nastupa. Međutim, oni su joj rekli da će joj dati sve tek kad završi s pevanjem, na šta Bukva nije pristala i odmah je otkazala nastup", kaže izvor, čije navode potvrđuje i Anabela.

-"Tačno je da nisam htela da pevam! Vozikala sam se dvanaest sati po Srbiji i na kraju nisam imala nastup. Znam šta smo pričali i držala sam se dogovora. Zahtevala sam da se ljudima vrate pare od prodaje karata", rekla je pevačica za Kurir.

Dobro su je izvozali, pa nema sumnje da će sledeći put sigurno dvaput razmisliti pre nego što se “na reč” uputi na nastup.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Нема коментара: