Oglasi

четвртак, 17. март 2011.

Sara - Gole Slike

Soraja Vučelić



Naime, Sarine grudi bile su predmet razgovora, kako publike koja je bila prisutna na otvaranju nove sezone, tako i onih koji su buljili u televizore s oduševljenjem. Tako je opšti utisak većine muškaraca da će narednih 106 dana imati u šta da gledaju. Inače, mlada Beograđanka se pre samo mesec dana golišava slikala za magazin CKM i tako nagovestila da nije devojka koja ima predrasude, te je za očekivati da ćemo u kući videti i više nego što je na fotografijama pokazala. Iako je mlada Soraja na samom početku prvog regionalnog rijalitija napravila gaf, odbijajući da pruži ruku svom pratiocu Dušku Bogdanoviću, sa kojim je trebalio da uđe u kuću „Veliki Brat“, voditeljke Antonija Blaće i Marijana Mićić su ovaj potez lepe Sare okarakterisale kao početničku grešku.

- Drugačija sam i zbog toga smatram da zaslužujem ovakvu priliku - rekla je Vučelićeva pred ulazak u kuću.

Da Sara ne bude jedina tema razgovora postarao se hrvatski pravnik Horvat Čagalj, koji živi „brzim“ životom u Londonu, i to na njemu svojstven način. Tačnije, slike Horvata koje su se nalazile na njegovom „fejsbuk“ profilu, a na kojima se tridesettrogodišnji Hrvat grli i ljubi sa pripadnicima istog pola odmah su izazvale internet diskusiju o tome da li je gej ili ne. Rasprave je dodatno podstakla činjenica da njegove slike na društvenoj mreži mahom hvale muškarci kojima se njegov fizički izgled dopada.

-Jednostavno sam poseban - rekao je Čagalj, zakoračio u kuću i sve ostavio u neizvesnosti da li će otkriti svoje seksualno opredeljenje.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Нема коментара: