Oglasi

понедељак, 21. март 2011.

Žene vole Nemeša

Nikola Nemešević Nemeš, Nikola Mavrović







Nemeš je u kući “Velikog brata” privukao pažnju svih slobodnih devojaka, od odbojkašice Bojane, preko starlete Soraje, do Eme.

– Nikola je moj najbolji prijatelj već godinama. Upoznali smo se na prvoj godini pevanja na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu. Zajedno smo išli na jedno gostovanje u Grčku sa horom akademije, pa smo otkrili da imamo slične muzičke idole. Zbližili su nas zapravo Tom Vejts, američki kantautor koga obožavamo, i filmovi Džima Džarmuša u kojima je Vejts igrao. Ja sam se zaposlio u Pozorištu na Terazijama, a Nemeš je otišao na studije Fakulteta muzičke umetnosti. Opera mu je najveća ljubav i za diplomski je pripremio ulogu Kolina iz „Boema” – priča Pavle.

On dodaje da bi Nemeš voleo da se posle završenog FMU zaposli u operi Narodnog pozorišta.

– Nemeš i ja smo već nekoliko godina u istoj muzičkoj priči s bendom koji se zove Tregeri. Naš bend nastupa po beogradskim klubovima i izvodimo raznoliku muziku u rasponu od džeza, fanka, bosa nove do operskih arija. Nemeš svira klavijature, ja udaraljke i oboje pevamo. Tradicija nam je postala da završimo nastupe sa našom verzijom pesme Cuneta Gojkovića „Sonja”. Najveći uspeh benda Tregeri desio se prošle godine kada smo bili učesnici operskog festivala u Brandemburškom okrugu nadomak Berlina. Bili smo gosti festivala mesec dana pored učenika iz Japana, SAD, Estonije, Nemačke, Rusije Pavle kaže da je Nikola fin momak, kulturan, vaspitan i ne veruje da će mnogo u kući “Velikog brata” insistirati na priči o svojim muzičkim uspesima, ali misli da je pred njim fantastična karijera.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара: