Oglasi

понедељак, 21. март 2011.

Antonija Blaće u skandalu

Popiškila se za uspešnu karijeru. Voditeljka Antonija Blaće, koju gledamo kao voditeljski par s Marijanom Mićić u „Velikom bratu“, pre tri godine se pojavila u hrvatskoj verziji šoua. I bila je pravo otkrovenje što za gledaoce, što za buduće poslodavce. Skidala se u gaćice kad god je stigla, neretko pokazivala gole grudi, a dešavalo se da otkrije svu lepotu svog tela.

Nije se nimalo postidela zbog toga. Ali jeste u jednom trenutku, kad je bila potpuno obučena! Nehotice se jednom od učesnika popiškila za vrat! Nosio ju je na ramenima kad je dobila napad smeha i... Ups! Blaće se nasmejala samoj sebi, a potom otišla do kupatila da promeni pantalone. Usput je prokomentarisala:

- O, bože! Evo po čemu će me nacija pamtiti!


U Srbiji će tek sad da saznaju.

Uskoro počinje emitovanje nove verzije“ „Velikog brata“, u kojoj će svi učesnici biti goli!


List Dejli star navodi da su producenti rijalitija već počeli da traže osobe koje bi pristale da učestvuju u šou „Gola istina“, a audicije za ovaj program, koji će biti snimljen u jednom nudističkom letovalištu na Floridi, održaće se u aprilu, prenosi sajt velikibrat.us.


- Planiramo da uzmemo osam Britanaca i da ih svučemo do gole kože - kazao je autor emisije Haris Salomon, koji se nada da će se „Gola istina“ prikazivati širom sveta.


Antonija Blaće


Blago njoj?! Antonija je veoma srećna devojka. Nikad nije videla mali penis. To je pre tri godine izjavila u jednoj hrvatskoj emisiji.
Na pitanje voditeljke da li koristi seksualna pomagala, šarmantna plavušica je dala odričan odgovor, ali je priznala da

- Pornić? To je ok. Vidiš prvi minut i uhvatiš se svoga posla. Svašta od pornića prolazi, mogu i teži i lakši - reče ova bivša učesnica „Velikog Brata“, a ne objasni šta podrazumeva pod „svojim poslom“.

Kad su je upitali da li je ženama bitnija veličina ili tehnika, Tonka, kako je zovu komšije Hrvati, bacila se na ozbiljnu analizu:

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара: