Oglasi

четвртак, 24. март 2011.

Delta Generali ima popuste na sajmu automobila

Delta Generali Osiguranje: Sajamske pogodnosti za kasko osiguranje

Povodom predstojećeg 49. Međunarodnog salona automobila, koji se od 25. marta do 3. aprila održava na Beogradskom sajmu, Delta Generali Osiguranje pripremilo je posebnu ponudu kasko osiguranja za automobile: FIAT Punto Classic, Citroen C3, Dacia Duster, Dacia Sandero, Škoda Fabia, Opel Corsa, Hyundai I30, Peugeot 206...



Tako, kasko osiguranje za novi Fiat Punto Classic moguće je ugovoriti po ceni od 168 evra, ako se plati jednokratno. Po sajamskim uslovima godišnja kasko premija za Citroen C3 iznosi od 235 evra, za Daciu Duster od 276, a Daciu Sandero od 192 evra. Osiguranje modela Hyundai I30 kreće se od 256 evra, Opel Corse od 227 evra, Škode Fabie od 228 evra, dok se modeli Peugeot 206 mogu osigurati po ceni od 223 evra. Premija kasko osiguranja može se platiti i na 12 mesečnih rata. Ponuda važi od 25. marta do 30. aprila ove godine. Pored toga, novim kasko osiguranicima kompanija će pokloniti komplet prve pomoći.

O uslovima ugovaranja kasko osiguranja, različitim vrstama osiguranja za motorna vozila i drugim pogodnostima koje Delta Generali nudi posetioci se mogu upoznati na štandu kompanije u Hali 1. Tradicionalno posetiocima štanda obezbeđena je dobra zabava, u kojoj kroz interaktivnu i zabavnu igru mogu osvojiti interesantne nagrade.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: