Oglasi

четвртак, 17. март 2011.

Novi Suzuki Kizashi

U Srbiju stiže bezmalo u isto vreme kada i na većinu evropskih tržišta. Kizashi pokreće četvorocilindrični benzinski motor od 2,4 litra sa 178 KS. Premijerni primerak je u verziji Sport, sa šestostepenim ručnim menjačem i pogonom na prednje točkove (u ponudi je i varijanta sa pogonom na obe osovine). Ovaj luksuzni model D segmenta je opremljen, između ostalog, automatskim klima uređajem, ABS-om sa EBD-om, elektronskim programom za kontrolu stabilnosti, tempomatom, vrhunskim audio sistemom... Ugrađeni su još i sedam vazdušnih jastuka, elektropodesivi i grejani retrovizori, parking senzori napred i pozadi, elektropodesiv krovni prozor, kožna sedišta, kožom obloženi upravljač i ručica menjača, sedišta vozača i suvozača koja se električno podešavaju po visini itd.

Euro Sumar: Kizashi – Suzukijeva premijera

Na Suzukijevom štandu će biti još sedam automobila, većina njih ima specijalne sajamske cene, u proseku niže oko 1.000 evra. Iz Euro Sumara pažnju skreću na Splash sa štedljivim jednolitarskim motorom (65 KS) koji „startuje“ sa cenom od 8.900 evra, takođe i na potpuno novi Swift sa motorom od 1,2 litra (94 KS), sa petoro vrata i vrlo bogatim GLX paketom opreme, čija je sajamska cena 10.500 evra.


Euro Sumar: Kizashi – Suzukijeva premijera

Potencijalnim kupcima se preporučuju i dve verzije Suzukija SX4 – sa pogonom na prednje točkove, motorom od 1,6 litara (120 KS) i najvišim paketom opreme GS, koji u danima pred i tokom samog sajma košta 12.900 evra, dok verzija sa istim motorom i opremom, ali i mogućnošću selektivnog izbora 4x4 pogona ima trenutnu cenu od 13.900 evra.

Delovi na sajtu Delovi Srbija

Нема коментара: