Oglasi

понедељак, 21. март 2011.

Najnoviji Ford Ranger

Video: Ford Ranger Wildtrak

Novi Ford Ranger imao je premijeru na prošlogodišnjem sajmu automobila u Sydneyu, a ove godine u Ženevi je predstavljen u verziji Wildtrak. To je sportski, kompaktan pick-up koje isporučuje impresivnu snagu i bezbednost, uz izvanredno nisku potrošnju goriva i značajne sposobnosti...



Izgleda robusno i snažno, a njegov izgled dodatno je upotpunjen najnaprednijim sistemima za udobnost i brojnim naprednim tehnologijama. Prodaja novog modela Ford Ranger u celom svetu bi trebalo da započne u drugoj polovini 2011. godine. Opremljen je nizom naprednih, "pametnih" funkcija koje ga čine jednostavnijim, sigurnijim i zabavnijim za vožnju. On takođe ima i jedinstven sistem kamere za nadgledanje vožnje unazad (Rear View Camera System), na kojem se slika sa kamere prikazuje na unutarnjem retrovizoru, što značajno poboljšava vidljivost i pojednostavljuje priključivanje prikolice.

Da bi se postigla bezbednost vodeća u klasi, novi Ranger koristi niz različitih tehnologija, uključujući elektronski sistem za nadzor stabilnosti vozila (Electronic Stability Program -ESP), koji mu pomaže da održi planirani smer vožnje nezavisno od uslova na putu. Ranger je, takođe, opremljen tehnologijama kao što su satelitska navigacija i Bluetooth® glasovno upravljanje, koje se obično mogu pronaći samo na vozilima premium ili luksuzne klase. Wildtrak daje jedinstven izgled celoj familiji vozila Ranger, a posebno će se dopasti vozačima i putnicima koji traže vozilo koje mogu kombinirano da koriste za posao, zabavu i slobodne trenutke.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: