Oglasi

четвртак, 24. март 2011.

Nemeš kulira plavušu u Velikom Bratu

Marijana Čvrljak, Nikola Nemešević Nemeš







Po prvi put nakon što je Nemeš priznao da mu se ona dopada, Marijana je pokušala da ozbiljno porazgovara s njim u Veliki Brat 2011.

- Mnogo žalim što se nisam prijavila za ovu vrstu emisije ranije, kada sam bila mlađa. Bila bih slobodnija u svemu - rekla je Marijana aludirajući na njihov međusobni odnos. Međutim, priču je prekinulo nekoliko ukućana koji su se pridružili ovom paru i nisu mogli da nastave razgovor.

Marijana je zbog toga bila veoma tužna i krenula je sa spremanjem za spavanje i sve vreme dok je prala zube gledala je u pravcu Nemeša. On je potom krenuo u spavaću sobu, a ona ga je pratila u stopu. Situacija je izmakla kontroli nakon ponoći, kada je Marijana na sve moguće načine pokušavala da dopre do Nemeša, bilo da razgovara s njim, gleda ga ili ga pak prateći proganja. Nakon nekog vremena, Nemešu je zasmetalo njeno ponašanje, pa je krenuo da menja mesta unutar kuće i dvorišta kako bi izbegao bilo kakav kontakt s njom. To mu nije polazilo za rukom jer je bila uporna.

Na kraju večeri ona je legla pored njega pokušavajući da ga zavede ispod prekrivača, ali je Nemeš već sledećeg trenutka zamenio mesta sa Bojanom koja je Marijani preprečila put. Bojana je bila zadovoljna, a Marijana utučena. Bojana je prethodnih dana bila izuzetno tužna što je Nemeš mnogo više pažnje posvetio Marijani. Nemeš očigledno ne može da se odluči kome želi da se posveti, pa za sada „igra na dve stolice“.

Inače, ovo nije jedini ljubavni trougao u kući s obzirom na to da je Radašin pri ulasku u kuću pokazao veliko interesovanje za Slavicu, koja se od početka dopada Džordžu.

Sve najnovije vestin a sajtu Veliki Brat

Нема коментара: