Oglasi

субота, 12. март 2011.

Novi Jeep Grand Cherokee

Kompanija Fiat Automobili Srbija će na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu zvanično predstaviti novi Jeep Grand Cherokee. Dugo očekivani Jeep Grand Cherokee unapređnog dizajna, tehnoloških performansi i kvaliteta uvodi nove standarde u kategoriju SUV vozila...



Uz dobar spoj off-road mogućnosti i komfora vrhunskog putničkog automobila, ovaj džip donosi i smanjenu potrošnju goriva u odnosu na prethodni model. Kada je u pitanju bezbednost primenjeni su najnovijii tehnološki standardi na polju aktivne i pasivne zaštite, sa više od 45 raznovrsnih dodataka i jedinstvenih rešenja.


Novi Jeep Grand Cherokee stiže na sajam automobila u Beograd

Jeep Grand Cherokee 3,6 Overland, ima bezinski „pentastar“ V6 motor koji značajno doprinosi smanjenoj potrošnji goriva. Pogon na sva četiri točka, petostepeni automatski menjač i 290 KS omogućavaju da vozilo postigne brzinu do 100 km/h za 8.7 sekundi. U standardnu opremu spadaju: ABS i EDB sistemi sa četiri disk kočnice, ESP sistem (elektronska kontrola stabilnosti), TCS sistem (sistem protiv proklizavanja točkova), HSA i HDC sistemi za pomoć pri kretanju i zaustavljanju na uzbrdici.


Novi Jeep Grand Cherokee stiže na sajam automobila u Beograd

Na polju enterijera i komfora u vožnji novi Jeep Grand Cherokee nudi brojne pogodnosti kao što su: tempomat, kontrola rastojanja kamera na zadnjem delu vozila, tonirana stakla sa UV filterom, senzori za parkiranje.

Ukratko, novi Jeep Grand Cherokee okarakterisan je kao SUV koji postavlja standarde u svom segmentu, pružajući spoj performansi po meri evropskog kupca: agilnost i okretnost u terenskoj i drumskoj vožnji, odličan dizajn i jedinstvena udobnost oplemenjenog enterijera.


Svi delovi na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: