Oglasi

понедељак, 21. март 2011.

Milan i Ema se uzeli

Uživanje u bogatstvu različitosti svakako podrazumeva probijanje barijera između različitih grupacija. Otvoreno društvo, nasuprot zatvorenim, propagira što otvoreniji pogled na razlike među ljudima, pa je svako mešanje različitih grupa veoma poželjno. Međutim, Veliki brat i njegovi ukućani nisu se baš iskazali u otvorenim shvatanjima. Želeći da svojeručno izrežiraju novu ljubav, nisu se setili ničeg boljeg nego das venčaju dvoje niskih rastom.


Majka Slavica oženila je sina Milana. Elegantni mladoženja je zaprosio Emu Šuker, a Dražen, otac buduće neveste, kroz suze radosnice je pristao da mu preda ćerku. Na kraju su Ema i Milan izgovorili sudbonosno „da“, zaplesali i poljubili se. Tako je u dobro poznatoj kući Košutnjaku sklopljen prvi brak, a da li je to samo jedna od igara Velikog brata ili početak prve romanse u ovoj sezoni, videćemo.

Milan Grahovac, Ema Šuker


Priča je zapravo počela juče. Dok su sedeli u bašti i pričali, Milan Grahovac je rekao kako bi želeo da se u kući VB zaljubi. Ema ga je odmah spojila sa Sorajom, ali….

- Da li se u kući stvara neka romansa – pitao je kasnije Veliiki brat Nikolu Mavrovića u ispovedaonici.

- Zapravo, može bit da se bude nešto desilo… Između Milana I Eme. A bilo bi slatko da se tu nešto desi. Mislim da Milan više simpatiše Emu, a Ema sebi ne želi priznat možda nešto. Nešto kao glumata da su prijatelji, ali mislim da ne bi imala ništa protiv – Nikola Mavrović se smeškao kao da su mu se oba najniža stanara kuće u Košutnjaku poverila.

Nikola Mavrović, Nikola Nasteski


Dok je on pričao u ispovedaonici, Nikola Nasteski i Džordž su u kuhinji skrenuli pažnju Milanu da ga Ema “nešto gleda” i da Milan “ima problem”.

- Ma daj nemojte me… Ne vi, ali stvarno mi je žao – odgovrio je Milan.

- Šta ti je žao – pitalo je društvo u kuhinji.

- Zaljubila se cura – nastavio je Milan.

- Pa nisi ti kriv – primetio je Džordž.

- Nema veze, nisam ja kriv, ali glupo se osećam. .. Stvarno se glupo osećam. A i ja sam magarac.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара: