Oglasi

понедељак, 20. април 2015.

Borina žena: Atina Ferari je seljančura

Pre dve godine u Šapcu mrtva pijana je sela Bori u krilo. Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je razvučem kao palačinku po podu.

atina ferari,rada, foto damir dervisagicRada Sladić, nevenčana supruga Bore Drljače, ima neraščišćene račune sa Atinom Ferari, koja joj je stala na žulj pre dve godine.

Naime, estradna plesačica za dlaku je izbegla batine od Drljačine žene, koja je htela s njom da se obračuna jer je pevaču sela u krilo.

- Ta Ferari je jedna seljančura koja je pre dve godine na festivalu „Miholjsko leto“ u Šapcu mrtva pijana spopala mog Boru. Sela mu je u krilo i to preda mnom. Grlila ga je jer je na taj način pokušala da dobije poene na estradi - počinje priču Rada i opisuje kako je umalo došlo do toga da prebije Atinu:

- Kada je Atina legla na njega, odmah sam skočila. On ju je odgurnuo, ali sam primetila da je počeo da gubi kontrolu. Pao mi je mrak na oči. Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je kao palačinku razvučem po podu, da je išamaram i isprebijam.

Ipak, moje dostojanstvo mi to nije dozvolilo. Bori sam rekla da ne treba da ruši reputaciju sa ženama lakog morala. Ona je bila toliko pijana da su morali da je drže i vode pod ruku. Ne mogu da je podnesem jer pokušava da obrće Boru, koji je dobar čovek - kaže pevačeva partnerka.

„Parovi“ su dobili novog člana. Učesnicima se pridružio bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković, koji je već učestvovao u na „Farmi“. Zvali smo Ivana pre ulaska, ali nam je odbijao poziv, dok je Goca poručila da se u njenoj kuću ne gledaju rijalitiji, i  da nema komentar.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: