Oglasi

четвртак, 30. април 2015.

Zmaj od Šipova se drao na Zmajicu

Jedan od ukućana napravio je novi rijaliti gde pokušava da pronađe ženu za sebe, ali je i potpuno promenio ponašanje od onog na koje smo navikli.

  Zmaj od Šipova, žene, Parovi, foto: Printskrin


Produkcija rijaliija "Parovi" odlučila je da obraduje Zmaja tako što će mu naći ženu. Veliki broj žena se prijavio iako se on tome nije nadao, ali Zmaj mnogo razmišlja jer njemu nije stalo samo do braka.

Naime, on nije od onih koji bi tek tako da se ožene i ispune formu. On želi da svi saznaju da je on domaćin, da je njegova kuća domaćinska i da u njoj treba da boravi prava  - domaćica. Konačno, Zmaj više nije onaj stari, na kakvog smo navikli u rijalitiju "Parovi". Potpuno je smiren, ne galami, poštuje žene, razgovara sa njima domaćinski.
Za oko mu je prva zapala Maja Barać (23), iz Batajnice, nju bi, kako kaže, oženio. Dugo joj se izvinjavao što je vikao na nju zbog loše prženih jaja i gotovo zaplakao.

"Izvini, molim te. Neću više da povisim ton. Voleo bih da te oženim. Lepa si, ja bih te pazio, a ti bi mi, kao majka Jugovića rodila devetoro dece. Meni je potrebna prava žena, da bude na mom imanju. Nije meni da se samo oženim. Mora da se radi. Stoka je to, poljoprivreda. Nije lako momcima na selu da nađu pravu ženu. Ja bih bio veran i vodio bih računa o kući. Ništa ti ne bi falilo. Svega bi imala."


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Happy

Нема коментара: