Oglasi

четвртак, 30. април 2015.

Nataša Šavija glumi u seriji Folk

Nataša Šavija, koja je u seriji „Folk“ simulirala seks s Draganom Bjelogrlićem, dobila poziv za rijaliti.

Nataša Šavija, Dragan Bjelogrlić, Parovi, švalerka, rijaliti, serija Folk, fotoNovosađanka Nataša Šavija (27), koja se javnosti predstavila kratkom ulogom u seriji „Folk“, u kojoj je simulirala vođenje ljubavi s Draganom Bjelogrlićem, ušla je sinoć u rijaliti „Parovi“.

Bjelina „mala“ prihvatila je poziv produkcije i pridružila se ekipi u vili. Biografija ove plavokose Vojvođanke prepuna je afera s poznatim i manje poznatim muškarcima s kojima je dovođena u vezu. Osim toga, snimila je dve pesme, ali je završila i Megatrendov fakultet.

- Ulazim da se ispromovišem, pobeda me ne zanima! Svesna sam da loša reputacija prati „Parove“, ali sam isto tako svesna da je to najgledaniji šou-program u zemlji koji pruža odličnu reklamu - otkrila je Šavija za Kurir neposredno pred ulazak u vilu i dodala da je se ne tiče preterano moral ostalih ukućanki:
- Ne zanimaju me ostale ukućanke, šta su i čime se bave. Važno mi je da se lepo ophode prema meni. Neka rade šta hoće, mene neka ne diraju.

Nataša tvrdi da ju je u odluci da se oproba u rijalitiju podržala i porodica.
- Moji su malo skeptični po pitanju „Parova“, ali poštuju moju odluku i imam njihovu podršku. Svesni su da je to dobro za moju karijeru - zaključila je Šavija.
Sa Šavijom u „Parove“ su sinoć ušli i Vuk Mob i Goran Ranković.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: