Oglasi

уторак, 21. април 2015.

Ružica Veljković: Moj Arapin je razveden

Veljkovićeva je rekla da je njen bivši iz Dubaija razveden i da su se viđali četiri meseca.

  Ružica Veljković, foto dragana udovicic


Ružica Veljković i njena veza sa Arapinom Muhamedom, zbog kojeg je odlazila u Dubai, i dalje je tema razgovora pojedinih ukućana „Parova“.

Gastos, kao da zna da je afera „harem“ uzdrmala spoljni svet koji bruji o manekenkama i starletama koje pod izgovorom da rade modne revije odlaze u Dubai, a zapravo se prostituišu, ne prestaje da provocira bivšu „modelsicu“. Njemu se pridružio novi ukućanin Ðankarlo, koji je prozvao Ružicu da je u Dubaiju imala seks za novac. Ona je opet iskoristila uključenje u program uživo da se opere.

Lepa veza

- Ja sam samo jednom Jovani ispričala da sam bila s dečkom Arapinom. On ima 35 godina i vrhunski izgleda. Kad izađem, pokazaću njegovu sliku, zaista odlično izgleda i svi će mu zavideti. On nije šeik, nije ni bolesnik, kako ovde pričaju. Ima četvoro dece i razveden je - kao iz topa izgovorila je Ružica i nastavila da priča o svom odnosu sa Arapinom:
- Bila sam s njim četiri meseca i bilo mi je prelepo. Sve bljuvotine koje su ovi izgovorili neka pričaju sutra svojoj deci, ako ih budu imali. Neka onda pričaju da njihova deca imaju seks za pare, kao što kažu za mene - priča Veljkovićeva i dodaje:

Sve joj pružio

- Ja ne znam ni za kakve šeikove. Znam za jednog dečka s kojim sam bila. Pamtiću ga jer mi je bilo prelepo s njim. Pružio mi je sve ono što ovi svojim devojkama nikada neće - rekla je Veljkovićeva i odbila da više priča o Arapinu iz Dubaija.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: