Oglasi

петак, 17. април 2015.

Hasan Dudić pretukao Jelenu Golubović

Dudić je posle napada rekao da je Jelenu počupao i odgurnuo rukom, međutim slike govore potpuno drugačije.
Ovo su fotografije napada Hasana Dudića na Jelenu Golubović u rijalitiju "Parovi". Dudić je posle napada rekao da je Jelenu počupao i odgurnuo rukom, međutim slike govore potpuno drugačije.

Dudić je najpre povukao Golubovićevu za kosu, a zatim ju je udario pesnicom. To mu nije bilo dovoljno, pa ju je, kada je pala dole, šutnuo u glavu. Posle napada obezbeđenje je Dudića izbacilo iz kuće, a saslušala ga je policija posle čega je pušten.

Jelena Golubović rešena je da po izlasku iz „Parova“ pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu. Rediteljka je za Kurir izjavila je zbog njegovih udaraca trpela jake bolove.

- Tužiću ga, ne zbog sebe, nego zbog mame i bake. I kad bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari. Nije mene majka rodila da me neko tuče.Kad se mama javila za Uskrs, osetila sam joj u glasu da je plakala i da je sve to nju veoma pogodilo - priča Golubovićeva kako se osećala tog dana i nastavlja da otkriva sve o incidentu:

- Sve je počelo tako što sam pročitala tekst u novinama u kojem je Hasan svašta pričao o Atini Ferari. Pred ostalim učesnicima tvrdio je da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine i on je ponovio da je sve laž. Podsetila sam ga da je meni rekao da je sve to istina i počela je svađa. Ne lažem i zalažem se za istinu - kaže Jelena.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015

Нема коментара: