Oglasi

уторак, 19. мај 2015.

Političati vole rijalitije

Srpski političari nisu ostali imuni na zov rialitija pa su tako neki od njih ostavili zapažen učinak, tučom i vređanjima, a drugi radom na seoskom imanju ili izmišljanjem virtuelnog sata.

  Rijaliti, foto: Printskrin


Srpski političari rado se pojavljuju u rijaliti programima Srbije, a do sada su u njima učestvovali lider LSV-a Nenad Čanak, Milan Paroški, Marijan Rističević, Boško Ničić, dok je poslednji u nizu Aleksandar Požgaj (31) koji je ušao u "Parove", rijaliti koji se trenutno emituje na televiziji Happy.

Rijaliti programi kao što su Veliki brat, Farma, Parovi su u vreme svog emitovanja najgledaniji program u Srbiji, a u svaki od njih ulazio je i po jedan političar, koji je svojim nastupima, svađanjem, a i tučom uticao na rast rejtinga i gledanosti.

Političari su najzastupljeniji bili u rijalitiju Farma koji se emitovao na TV Pink, a u koji su ušla tri političara, Boško Ničić, Marijan Rističević i Milan Paroški.

Najveći incident izazvao je Milan Paroški koji je izbačen Farme zbog toga što je muzičara Bakija vređao na nacionalnoj osnovi. On je njemu rekao da je musliman, zbog čega je poznati pevač fizički nasrnuo na političara.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: