Oglasi

понедељак, 18. мај 2015.

Gastoza publika nominovala

Gastoz je dobio najviše glasova publike za nominaciju i odmah je za to krivio bosansku starletu za koju nije birao reči.Nenad Marinković Gastoz, Parovi, foto printskrin YT

U petak veče održano je veče nominacija i publika je sa ubedljivo najvećim brojem glasova nominovala Gastoza za izbacivanje. Drugoplasirana na listi negativnih poena je Mimi Oro sa 24,1 posto glasova, dok je sa gotovo duplim procentom u iznosu od 41,7 odsto glasova na prvoj poziciji bio Gastoz.

Vidno besan i iznerviran, Gastoz je po saopštavanju glasova odmah udario na svoju slabu tačku - Macu Diskreciju, iako ga ona nije ni pomenula.

"Prostitutko mala! Prozivaću te non-stop i ponižavati, jadnice mala!", govorio je besni Gastoz, koji je zatim udario i na produkciju, te je u više navrata delovalo kao i da njih optužuje za nominaciju.

Zbog ovog ponašanja produkcija je odlučila da ga kazni sa 200 evra i zapreti mu da će dobiti još strožu kaznu ako nastavi tako da se ponaša.

"Ne zanimaš me, neću više da ti se obraćam, da ti dižem cenu", rekla mu je Maca.

S druge strane, neki od ukućana su Gastoza optužili da mu je Maca slaba tačka, jer je svestan da je publika voli i da je ona glavni favorit realitija, pa pokušava na sve načine da je "sruši".


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: