Oglasi

петак, 29. мај 2015.

Tuča Mimi Oro i Nataše Šavije

Ti si nesposobna, bolesna i jadna si cela - vikala je Mimi a zatim napala Natašu.

 Tuča Mimi Oro i Nataša Šavija


Sukobima u rijalitiju “Parovi” nema kraja. Na tapetu ukućanki, već neko vreme je Nataša Šavija, na koju je ovaj put žestoko nasrnula Mimi Oro.

Dok je nekoliko takmičara sedelo u dvorištu, Šaviji je bilo hladno pa je zatražila duksericu od Veljka Dabetića. Međutim, Mimi kojoj se svideo menadžer, popila je malo više, pa je zbog ljubomore nasrnula na Natašu.

- Ti si nesposobna, bolesna i jadna si cela – vikala je Mimi, a onda je ustala stavila Nataši duksericu preko glave i počela da je udara. Šavija je tada udarila o ivicu klupe glavom.

Filip Đukić, Ružica Veljković i Jovan su sedeli za stolom i gledali, ali nisu ustali da zadrže Mimi i zaštite Natašu. Oni su samo u jednom trenutku rekli Oro da prestane, jer će joj polomiti vilicu, na šta je Mimi odgovorila:

- Njoj je hladno i morala sam da je ugrejem – rekla je starleta, nakon čega je Nataša ustala i pozvala produkciju da je zaštiti.

Kasnije se čulo kako Mimi udara još jednu osobu, međutim kamera je snimala dvorište, pa nismo mogli da vidimo ko je zasmetao starleti.

Mimi Oro je nakon nedoličnog ponašanja prebačena u izolaciju.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: