Oglasi

недеља, 31. мај 2015.

Zmaj od Šipova snimio pornić

Popularnog ukućanina vile „Parova“ Iliju Grahovca imali smo prilike da upoznamo kao čoveka koji u 21. veku ima roba, a odsad i kao nekoga ko voli da se snima tokom seksa.



Zmaj ima pornić u kom devojku moli da se seksaju  ko zečevi, dok ga drugi muškarac udara po guzi





 Ogavni snimak iz njegove spavaće sobe dospeo je u javnost, a najsmešniji deo je kada Zmaj od Šipova devojku tera da vrišti.
S obzirom na to da nepoznata žena leži kao „mrtav konj“, što bi naš narod rekao, dok Ilija obavlja radnju, on pokušava da je stimuliše kako bi doživela orgazam.

- Hajde, hajde, pokaži mi kako radi zeko kada se popne. Kako konj to radi?! Pokaži mi. Hajde, malo narikaj kao zekonja - govori joj Zmaj dok ona, sudeći po faci, jedva čeka da se siđe sa nje.

- Mora da vrišti, ne mogu ovako - žali se Zmaj čoveku koji snima sve, pa on prilazi otpozadi kako bi Iliju udarao po goloj zadnjici da bi mu ugođaj bio veći.

I dok devojka sa kojom Zmaj ima seks sve vreme okreće glavu od kamere da joj se ne bi videlo lice, jer su je očigledno platili za ovu uslugu, Ilija je ubeđuje da ga oralno zadovolji.

- Hajde onda da mi p*šiš. Možeš i sa kondomom ako hoćeš - predlaže ukućanin „Parova“, ali crnka odbija sve to.
Potpuno isključena iz svega što se dešava u krevetu, i kao da to nije njeno telo, Zmajeva ljubavnica odsutno gleda u plafon, čekajući da čovek koji ih snima pritisne stop dugme.

S obzirom na to da smo u rijalitiju imali prilike da Iliju, pored silnih Zmajica koje su mu na usluzi, vidimo samo u akciji sa Amelom, Zmaj je to pravdao svojim džentlmenskim stavom. Ovaj pornić bi mogao ne samo da demantuje status gospodina za kakvog se proklamuje, već i da ozbiljno ugrozi njegovo hvalisanje da je dobar ljubavnik.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015

Нема коментара: