Oglasi

четвртак, 7. мај 2015.

Nataša Šavija bila sa Karleušinim mužem?

Starleta, koja se zabavljala sa Zoranom Tošićem i Ademom Ljaljićem, u igri asocijacije priznala da je spavala i s njihovim kolegom koji je u braku s pevačicom.

  nataša šavija, duško tošić, karleuša foto stock edin nalbandijan, dervišagić, pa


Nataša Šavija ne prestaje da šokira. Ona je posle otkrića Kurira da je bila ljubavnica fudbalera Zorana Tošića, koga je zbog te afere ostavila žena Dijana, i da se zabavljala sa Ademom Ljajićem, priznala da je imala aferu i s Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše.

Ovu tajnu možda bi i dalje čuvala, ali se izlanula u igri asocijacije, koja je bila zadata učesnicima rijalitija „Parovi“. Naime, Tijani Ajfon je postavljeno pitanje da li je Duško Tošić fudbaler, na šta je ona kao iz topa odgovorila da jeste. Starleta iz Popinaca je ubrzo upitala Šaviju da li je i s njim bila, a ona je dala potvrdan odgovor. Kad je shvatila šta je rekla, uhvatila se za glavu. O njenoj aferi s Karleušinim mužem više nije želela da priča. Mi smo pozvali Duška Tošića, koji je i pored Šavijinog priznanja demantovao da poznaje novosadsku starletu.
- Ne znam ko je ta osoba. Pozdrav - kratko je poručio Tošić.

Za razliku od njega, Jelena Karleuša je bila drska i nevaspitana. Naša molba da prokomentariše Šavijinu tvrdnju da je bila s njenim mužem toliko ju je iznervirala da je novinarki Kurira poslala uvredljivu poruku u kojoj joj pominje i članove njene najuže porodice.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: