Oglasi

петак, 15. мај 2015.

Blud i razvrat u Parovima

Ovde se više ne zna ko sa kime. Blud i razvrat u ovom rijalitiju postalo je normalna pojava.

  mimi, maca, foto ps tv happy


Žurke u vili rijalitija "Parovi" su nešto što se dugo prepričava. Na svakoj od njih, što je već postalo uobičajeno, neko se ljubi, svađa, ima seks...

Međutim, kada pokušamo da pohvatamo šta se dogodilo za ova dva meseca, postaje veoma zanimljivo.
Po ulasku u vilu, Maca Diskrecija je pokazala slobodno ponašanje tako što se u prvim minutima ljubila sa Jasminom Nevenkićem.

Istog tog Jasmina je kasnije zavela Mimi Oro zbog čega se Maca naljutila. Mimi i Jasmin su razmenjivali poljupce i mazili se ispod pokrivača, a kada je on ispao, našla je zamenu.

Ivan Marinković ulazi u vilu. On i Mimi priznaju da su imali emotivnu vezu pre rijalitija, a onda su odlučili da je obnove seksom u vili.

Ružica se zaljubljuje u Igora X-a, sa njim razmenjuje nežnosti a njegovo izbacivanje joj teško pada. Još veće razočarenje doživljava pošto je Igor po izlasku rekao da ga čeka devojka i da on uopšte ne voli Ružicu.

Ali ne brinite, u vilu ulazi Tijana Ajfon koja ima burnu prošlost sa Ružicom i poznatim sportistom, sa kojima je bila u trojci.

U javnost izlazi i njena veza sa Andrijom Markovićem Akijem, ali i to se ružno završilo. Međutim, ona ne gubi vreme te je od sinoć ponovo u vezi sa Filipom.

Ali kada malo bolje razmislimo, Filip je prošle nedelje ljubio Tijanu Ajfon. Očigledno da oni imaju isti ukus za lepo.

Maca Diskrecija je "overila" i Filipa. Ona ga je u izolaciji izljubila i ispipala mu međunožje.

Postoji i još jedan mačo tip a to je Gastoz. On je prvo bio sa Macom i Tijanom, a sinoć je vodio ljubav i sa Natašom Šavijom.

Postoji sigurno još stvari kojih se nismo setili, ali i ovo je dovoljan dokaz da blud i razvrat vlada rijalitijem. Što kaže Her Žika Pavlović, "ovo je kao u Dinastiji, ne zna se ko koga"...


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Uživo

Нема коментара: