Oglasi

недеља, 3. мај 2015.

Policija juri Zmaja od Šipova

Okružno tužilaštvo iz Banjaluke potvrdilo da se protiv učesnika „Parova“ vodi postupak zbog prodaje eksplozivnih naprava, kao i za nanošenje teških povreda.

Zmaj od Šipova, Ilija Grahovac, trgovina oružjem, foto Nemanja Pančić




Osnovni sud u Mrkonjić Gradu izdao je nalog za privođenje Zmaja od Šipova.

Protiv Ilije Grahovca, učesnika „Parova“, vodi se krivični postupak zbog proizvodnje i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih naprava. Optužnica, pored Ilije, tereti i njegovog brata Rajka, koji se takođe nije pojavio na ročištu u Banjaluci.

U Okružnom tužilaštvu potvrđeno je za bosanske medije da se Zmaj, uz prodaju oružja, tereti i za nanošenje teških telesnih povreda. Sudija je bio prinuđen da zatraži pomoć policije, koja, ukoliko ne uspe da ga pronađe, mora da raspiše poternicu. U izjavi za banjalučku ATV rođaci porodice Grahovac štite braću.
- Ilija nije trgovao oružjem, a ako je za sebe držao oružje, to je imao od svojih predaka da odbrani imanje i stoku - rekao je Slavko Jovičić.

Sličnu verziju ispričala je i Zmajeva sestra Mara.
- Svoj život mogu dati da to nije istina. Sve može, i da je doveo ženu, i da je ovo, i da je ono, i da se raskalašio i da se kupao i da se skinuo, ali da je prodao oružje - toga nema - kazala je Mara Prole.

Dok ga familija brani, Zmaj je u „Parovima“ priznao da se protiv njega vodi postupak.
- Ja sam oružjem trgovao, to ću i priznati. Samo nisam drogom - rekao je Zmaj.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: