Oglasi

среда, 26. јануар 2011.

Dragana Tripić prva kraljica

– Velika mi je čast što sam postala prva kraljica ovog rijalitija. Želim samo da pozdravim svoju ćerku Sašku, sve prijatelje i kolege u redakciji dnevnog lista „Alo!“- kratko se obratila naša novinarka prisutnima, a ona i njen kralj su za monarhe izabrani na nedelju dana.Novinarka „Alo!“ prva kraljica!!!

Dragana i Fiko su krunisani nakon sinoćnjeg ulaska u novi luksuzni dvor, a odmah po proglašenju osim prestola dobili su i krune. Posle inauguracije u novom rijalitiju kralj i kraljica su odenuli i kraljevske odore, a upoznati su se i sa svojim novim odajama.

Počasni gosti kraljevskog para i čitavog „Dvora“ sinoć su bili najveća folk diva na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović koja se dvorjanima prva pridružila na žurci, a pored nje veselje su ulepšali i Ana Bekuta, Saša Kovačević, Slavica Ćukteraš i Bane Mojićević. Ana Bekuta je svojim hitovima sve učesnike rijalitija podigla na noge, a kralja naterala i da povede kolo.
Dragana i Fiko će kao kraljevski par boraviti u posebnom objektu, odnosno dvoru, a sa njima će stanovati i njihova služavka i nadzornik.

Sinoć su svi seljani kako se sada nazivaju učesnici dvora koji nisu izabrani za kralja i kraljicu dobili zlatnike kojima će moći da kupuju proizvode u novoj prodavnici i priušte sebi tretmane u kozmetičkom salonu u „Dvoru“.

Nakon proglašenja kralja i kraljice produkcija „Pinkovog“ rijalitija učesnike je obradovala vatrometom, posle čega je započela žurka, na kojoj se osim Bekute mikrofona latio i Bane Mojićević, dok je Ceca razgovarala sa dvorjanima. Tako je folk diva popričala sa svojim prijateljima Lanom i Dejanom Milićevićem, a priliku da joj priđe i iskaže svoje divljenje iskoristila je i Slovenka Urška. Najbolja atmosfera nastala je kada je svoj veliki hit „Od izvora dva putića“ zapevala kraljica narodne muzike Lepa Lukić, a po ponoći pevačica Izvorinka Milošević proslavila je rođenadan, te su joj svi dvorjani čestitali dok je pevala svoje pesme.

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: