Oglasi

петак, 28. јануар 2011.

Igbala i Ekrem na aerodromu

Ekrem joj je na aerodromu ponavljao da je voli, kako je jedva čekao da je vidi i da mu je neverovatno nedostajala. Po Igbalinom izrazu lica se moglo videti da mu ne veruje, pa je čak u jednom trenutku, kada je hteo da je poljubi u usta, okrenula glavu - rekao je za izvor blizak Jevrićima i dodao da su odmah nakon sletanja aviona otišli u njihov dom ne bi li na miru popričali o svemu što se dešavalo u poslednje vreme.

S obzirom na to da smo imali prilike da dobro upoznamo Ekrema, nije isključeno da će se ponovo javiti Vendiju, ne bi li je pozdravio iz Njujorka grada, ali se nadamo da ovoga puta Igbala neće za to saznati.



- Kako je sleteo na aerodrom, Ekrem je bukvalno skočio Igbali u naručje. Počeo je odmah da je ljubi, grli i mazi, ne obazirući se na ljudi. Za to vreme, njegova supruga je bila hladna, ali ga je udostojila jednog zagrljaja i poljupca, verovatno da narod ne vidi koliko je ljuta. Po njenom ponašanju moglo se zaključiti da se nije mnogo uželela svog Ekija, a i sama je nekoliko puta rekla da neće moći da pređe preko nekih stvari i zaboravi one „izlete“ sa Vendi.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: