Oglasi

уторак, 18. јануар 2011.

Dvor nikad bolji

Dvor Srbija






Nekada davno, u dalekoj ružičastoj zemlji postojalo je jedno kraljevstvo. U njemu se nalazio prazan Dvor u kojem nije bilo ni kralja, ni kraljice. Sve je bilo pusto u ovoj dalekoj zemlji, a onda je 24 poznatih ili manje poznatih ličnosti iz regiona prihvatilo da prevali taj put i preuzme presto.

Ali, da bi se došlo do Dvora treba proći neke izazove. Za početak, svi su smešteni u kuću za građanstvo, koja je malo stilizovanija od kuće koja je bila na imanju u Lisovićima, za rijaliti-šou Farma. Mnogi neće ni imati priliku da vide kako izgleda Dvor i dvorski život.

Prvo će morati da uče kako da se uđe na Dvor, a prve nedelje će neki biti izbačeni. Oni za koje publika smatra da ne treba da uživa u dvorskom, raskošnom životu.

U rijaliti-šou Dvor učestvovaće 24 ljudi, uglavnom pevača i pevačica, tu su i dve manekenke, starleta iz Slovenije, bivši fudbalski golman, glumac iz "Kursadžija", novinarka...

Pojedini učesnici Dvora su u profilima rekli da očekuju seks i da nemaju ništa protiv toga. Naravno, reč je o mladićima. Devojke su uzdržane. Tačnije, ne pada im na pamet!

Svi takmičari su za sebe rekli da žele da se dobro zabave, da ne podnose licemere i lažove (baš čudno, zar ne?), da su vedrog duha, a obe manekenke sebe na Dvoru vide u ulozi kraljice. Naravno!


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: