Oglasi

уторак, 18. јануар 2011.

Farma i kladionica

Vicešampion popularnog šoua Marijan Rističević ima saznanja da je produkcija upletena u organizovani kriminal.

Marijan Rističević



Marijan tuži „Farmu“ zbog organizovanog kriminala. Posle jučerašnjeg teksta u Kuriru, u kojem smo otkrili da je kladionica „Maksbet“ pretrpela velike gubitke zbog verovatne dojave o pobedi Katarine Živković, javio nam se Marijan Rističević, koji sumnja da je posredi organizovani kriminal.


- Krivičnu prijavu o računarskoj prevari protiv N. N. lica ću preinačiti u prijavu o organizovanom kriminalu s obzirom na to da sada sumnjamo da je u prevari učestvovalo više lica. Za slučaj s kladionicom, koji ste objavili juče, saznao sam još 31. decembra, kad su mi iz produkcije rekli da se nekoliko lica iz montaže „Farme“ kladilo na Katarinu Živković jer su imali dojavu o njenoj pobedi! To znači da je produkcija mahinacijama omogućila svojim ljudima da dobiju imovinsku korist na kladionici! - naglašava Marijan.

{module 86}Sumnjama u neregularnost takmičenja izgleda da će što pre morati da se pozabave nadležni državni organi. Dok ne bude kasno.

Tanja Vojtehovski, portparolka Pinka, rekla je da njihova kompanija ne želi da se bavi nagađanjima i komentarisanjem nečijih sumnji.

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: