Oglasi

понедељак, 24. јануар 2011.

Dvor: Urška seks bomba

Iz izvora bliskog produkciji, Press saznaje da se ugovor Urške Čepin razlikuje od ostalih koje su „dvorjani" potpisali pre ulaska u rijaliti.
Od mis Havaja do voditeljke i pevačice!

Urška je svoju karijeru započela 2007. godine na internet izboru za mis Havaja, gde je ponela titulu druge pratilje. Počela je da radi na televiziji Paprika kao voditeljka emisije „Muzičke želje s Urškom". S obzirom na to što je njen tadašnji suprug bio vlasnik televizije, kada se razvela ostala je bez posla. Naredne godine objavila je prvu pesmu „Desetka", a potom pesme: „Diva", „Ej, ej", „Volim skandale", „Paparaci" i druge. Prošle godine se slikala za „Plejboj", a u isto vreme je počela da vodi poznati noćni klub u Ljubljani. Krajem godine je predstavila modnu kolekciju za žene, a poznata je i kao učesnica slovenačkog „Velikog brata".


- Čelnici produkcije su s namerom pozvali slovenačku voditeljku da učestvuje jer su znali da će pristati na ulogu koja joj je dodeljena. Ona je u Sloveniji poznata po tome da radi kao menadžer jednog striptiz bara i da je vrlo slobodnih shvatanja, a u prilog tome ide i to što se do sada nekoliko puta obnažila za muške magazine. Zato su joj iz produkcije ponudili da za veći honorar seksualno izaziva „dvorjane" - kaže sagovornik Pressa i dodaje.


- Pravi šou će tek da počne kada pređu u dvorac, jer će Urška koristiti svoju ulogu kraljice ili sluge da se nabacuje muškarcima. Imaće provokativne kostime, a što vreme bude više odmicalo, jači pol će postajati sve nervozniji, a to će njoj ići u prilog - kaže naš izvor.

Sve najnovije vesti na Sajtu Dvor Srbija

Нема коментара: