Oglasi

уторак, 18. јануар 2011.

Plakale sestre Todevske

Pop pevačica Tijana Dapčević vrlo je emotivno podnela ulazak mlađe sestre Tamare Todevske u karantin pred početak novog rialiti serijala „Dvor”, te je pala i pokoja suza. Kako u razgovoru za „Blic” kaže, razlog suzama je vezanost za sestru, ali veruje da je Tamara jedan od glavnih favorita za pobedu.

Tamara Todevska, Tijana Dapčević






- Vezane smo kao creva, tako smo satkane, ne samo nas dve već svi u mojoj porodici – jednostavno smo nenormalno vezani jedni za druge. Uostalom, ja iz tog razloga nisam nastavila studije u Italiji, već sam ostala u Skoplju - počinje priču Tijana, čija se mlađa sestra, talentovana makedonska pevačica Tamara Todevska, od sinoć takmiči sa još dvadesetak poznatih ličnosti u novom rialiti serijalu „Dvor”.

Takmičenje će trajati sedam nedelja, nagrada je primamljivih 50.000 evra, a Tijana smatra da će se njena sestra uspešno izboriti s izolovanošću i razdvojenošću od ostatka porodice.

- Mislim da ovo nije prvi put da je ona izolovana, odnosno da se odvoji od porodice. Bila je tri meseca u Njujorku, doduše kod drugarice, ali ona ni u „Dvoru” neće biti sama, jer je tu naš drug Dejan Milićević, koji je zna od malih nogu, isto kao i Vanesa Šokčić - objašnjava Tijana, a na pitanje kako će se Tamara uklopiti s ostatkom veoma šarolike ekipe koja naseljava zamak u Šimanovcima, odgovorila je uz osmeh.



Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: