Oglasi

уторак, 11. јануар 2011.

Svi učesnici Dvora

Kako „Alo!“ saznaje, pomenuti trojac je potpisao ugovor za učešće i provešće do 45 dana u luksuznom dvorcu boreći se za nagradu od 50.000 evra!

Igor Iks, Deni i Jelena novi dvorani!
- Kada je Igor dobio ponudu od „ružičaste televizije“ da uđe u „Dvor“, nije se mnogo dvoumio! U ovom veoma važnom izazovu najveća podrška mu je bila njegova nežnija polovina Mina Kostić, koja se i sama oprobala u rijalitiju „Farma2“. Ona ga je savetovala da uđe u „Dvor“ jer smatra da će mu to biti odlična odskočna daska za dalji posao - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak produkciji „Pinka“.
S druge strane, mlađani crnogorski pevač Deni Boneštaj široj javnosti nije mnogo poznat, pa će svoje učešće iskoristiti za ličnu promociju. Publika ga pamti po pesmi „Crno meče“, kao i po duetu sa Sandrom Afrikom.

Kao i prethodnih puta, „Grand“ produkcija će imati svog „izaslanika“ u vidu mlade Jelene Marinkov.
- Kao i pred svaki rijaliti, Saša Popović je okupio svoje pevače i upitao ih ko želi da učestvuje u „Dvoru“. Jelena se prijavila, a prvi čovek „Granda“ podržao je u toj odluci jer smatra da će ona na dostojan način promovisati ovu produkcijsku kuću - zaključuje naš izvor.


Sve najnovije vesti na sajtu rijaliti sou Dvor

Нема коментара: