Oglasi

уторак, 11. јануар 2011.

Ko će sve učestvovati u šou Dvor?

Do početka „Dvora", najvećeg srpskog rijalitija do sada, ostalo je još šest dana. Završni radovi na izgradnji srednjovekovnog dvorca u kojem će biti smešteni VIP takmičari privode se kraju, a produkcija ubrzano radi na finalnom kastingu za izbor dvorjana koji će se boriti za dve vredne nagrade. Kako saznaje Press, jednu će osvojiti kralj ili kraljica koji na kraju serijala bude osvojio najviše glasova publike, a drugu će dobiti osoba koja kroz brojne igre i takmičenja sakupi najviše zlatnika.


- „Dvor" će, za razliku od „Farme", obilovati brojnim igrama, takmičenjima i zadacima čijim će rešavanjem takmičari osvajati i gubiti zlatnike, baš kao što se to nekad i radilo među srednjovekovnim plemstvom i vitezovima - kaže izvor Pressa, i dodaje: - Za svako ispunjenje dobijaće se nagrade, a svaka greška, nerad i nepoštovanje dvorskih pravila biće sankcionisani kaznama i oduzimanjem zlatnika. Onaj ko na kraju sakupi najviše vrednih novčića osvojiće izuzetno vrednu nagradu, koja će biti potpuno nezavisna od čeka na 50.000 evra, koji sledi pobedniku po izboru gledalaca.

Izvor Pressa navodi da je kasting gotovo završen i da će se na dvoru naći mnogi zanimljivi likovi koji su se već oprobali u sličnim programima, ali i brojna nova zanimljiva lica.

- Lepa Lukić će konačno imati prilike da potvrdi svoj status kraljice srpske muzičke scene, ali joj neće biti lako jer će imati još nekoliko koleginica koje pretenduju na tu titulu. Pošto će među takmičarima (a njih će biti između 20 i 24) biti najviše muzičara, očekuje se jako puno pesme i zabave. Dvorska luda neće biti ponižavana, niti će se njena uloga degradirati, već će ona imati zadatak da osobama koje su te nedelje u ulozi kralja i kraljice organizuje zabavu na kojoj će se pevati i narodna i zabavna muzika, ali i opera, igraće se baletske tačke, vežbaće se scenska koreografija, tako da bi ovaj šou trebalo da bude najkreativniji rijaliti koji je do sad organizovan na ovim prostorima - zaključuje izvor Pressa.

Sve nanvije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара: