Oglasi

уторак, 11. јануар 2011.

Kreću Dvor, Veliki Brat, Top Model

Prvi sa emitovanjem startuje TV “Pink” sa rialitijem “Dvor”, u čije će se odaje u nedelju useliti 24 poznate ličnosti koje će se boriti za nagradu od 50.000 evra. Slavni će živeti 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima, a na raspolaganju će im biti sav luksuz. Svake nedelje biraće se kralj i kraljica, a slično kao u „Farmi“, oni će birati svoje sluge. Osim sluga, biraju se dvorske dame, ali i dvorske lude, robovi... Takmičari će se boriti u srednjovekovnim viteškim sportovima poput mačevanja, ali i u plesovima na balovima.

„Veliki brat”

Nova sezona popularnog rialiti formata “Veliki brat”, u kojoj će po prvi put pravo učešća imati i takmičari iz Hrvatske, očekuje se na proleće. Koncept ostaje nepromenjen, a produkcija trenutno traga za idealnim voditeljima. U međuvremenu, u Hrvatskoj vlada prava pomama za ulaz u kuću na Košutnjaku, a na audicijama je učestvovalo više od 5.000 kandidata, od kojih su neki došli i iz Slovenije. Svi su željni lake i brze zarade, te im nije smetalo da odgovaraju na intimna pitanja poput: “Koliko često imate intimne odnose?”, “Koliko često se napijete?” i slično. Prvi kastinzi u Srbiji počinju ove nedelje u Čačku.

"Top model": Prilika nepoznatim devojkama

“Top-model”

“Prva” televizija ovog proleća donosi još jedan rialiti kreiran po svetski poznatom formatu “America’s Next Top Model”, koji mladim devojkama pruža priliku da postanu supermodeli. Pobednica će potpisati ekskluzivni ugovor, a njeno lice će se naći na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa. Šuška se da bi voditeljka ovog rialitija mogla biti bivša učesnica “Survivora” Katarina Vučetić, koja se i sama bavi manekenstvom.

“Ja imam talenat”

Zabavni rialiti serijal, koji je ostvario veliki uspeh tokom prve sezone, trenutno je u montaži, a biće uskoro emitovan na RTS-u. Žiri u sastavu Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac ponovo će odlučivati ko od nekoliko hiljada kandidata koji su se prijavili za ovaj šou zaslužuje da se nađe u borbi za veliku novčanu nagradu i za ekskluzivni ugovor koji će im pomoći da ostvare svetsku karijeru.

“Domaćine, oženi se”

Ovo će biti šou osmišljen prema uspešnom formatu „Farmer Wants A Wife“, koji ima zahtevan zadatak - da pomogne srpskim domaćinima da pronađu ljubav. Tokom emisije gledaoci “Prve” će imati priliku da se upoznaju sa načinom života srpskih seljaka kojima fali samo jedno da bi bili srećni: srodna duša. Voditeljski zadatak poveren je glumici Tijani Čurović, a emitovanje se očekuje na proleće.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара: