Oglasi

понедељак, 13. септембар 2010.

Farma 2010

Treća sezona rijaliti programa «Farma Srbija» počela je sinoć, kada se na seosko imanje u Lisoviću uselilo dvadeset i četvoro novih stanara. Iako se očekivalo da će se u najgledanijem rijaliti programu pojaviti brojna zvučna imena, činjenica je da se tek poneki od njih mogu opšte i nazvati poznatima.


Bane, B3, Zlata, Peja, Jovana, Sanja, Jasmina Ana






Retki izuzeci su pevačica Zlata Petrović, njen bivši suprug Hasan Dudić, umetnica Eva Ras, Zorana Pavić i internet zvezda Ekrem Jevrić. U grupu zaboravljenih mogu se ubrojati političari Marijan Rističević i Milan Paroški, Šikica, Li Men, književnica Jasmina Ana, voditelj Zoran Pejić Peja, muzičari Natalija i Baki B3, kao i Tina Ivanović i Bata Zdravković. Zanimljivo je da je ove sezone «Grand» produkcija na farmu poslala isključivo pevače koji nisu ostvarili blistave muzičke karijere, poput Katarine Živković, Sanje Stojanović, Jovane Pajić, Renata Henca i Slobodana Batjarevića Cobeta. U grupu potpuno nepoznatih persona koje su sinoć prekoračile tarabu imanja spadaju manekenke Jelena Stožinić, Sanja Radanović, maneken i sportski menadžer Branislav Janković. Svi oni sinoć su se uselili u prostranu kuću u Lisoviću gde će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra.

Pevačica i učesnica „Farme“ Zlata Petrović planira da tokom boravka u „Farma Uživo“ obnovi ljubav sa svojim nekadašnjim suprugom Hasanom Dudićem! Kako „Alo!“ saznaje, bivši supružnici počeli su ponovo da se zbližavaju još pre nekoliko nedelja a, kako stvari stoje, kulminacija njihovih emocija dogodiće se upravo pred kamerama najpoznatijeg rijaliti programa.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: