Oglasi

петак, 17. септембар 2010.

Zvezde Granda 2010-2011

U kantri klubu „Babe" Saša Popović priredio žurku pred početak pete sezone popularnog takmičenja i najavio 44 nova kandidata! Mladi pevači lumpovali do zore!


Zvezde Granda






Novi ciklus najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda" počinje u subotu na televiziji Pink. Ekipa Pressa posetila je buduće zvezde u kompleksu hotela „Babe", gde je direktor „Granda" Saša Popović upriličio njihovo upoznavanje sa novinarima i priredio gala žurku.

Uz nove takmičare usledila su i nova pravila, pa će u ovoj sezoni priliku da na kraju takmičenja snime pesmu i nastupe kao finalisti u „Beogradskoj areni" imati samo njih šestoro.

U prvoj epizodi (18. septembra) putem baraža vratiće se dve muške, a u drugoj (25. septembra) dve ženske zvezde koje su ispale iz takmičenja tokom proteklih serijala. Završnu reč pred početak petog ciklusa takmičenja dao je Saša Popović, koji je poručio mladim nadama da se ponašaju profesionalno kako bi uspešno zakoračili u svet šoubiznisa.

- Zvezde ne pravi samo „Grand", već je važno da imate konkretan odnos sa medijima. Svako ko želi da postane velika zvezda treba da sarađuje sa „sedmom silom". Naučićemo vas da se ponašate profesionalno i da budete ponos naše produkcije - poručio je Popović. Ubrzo je usledio i muzički deo programa u kome su novi klinci i klinceze pokazali da mogu da stanu rame uz rame sa budućim kolegama.

- Nadam se najboljem s obzirom na to da sam pevačke sposobnosti nasledila od roditelja, sa druge strane konkurencija je veoma jaka tako da ću biti zadovoljna bilo kojim plasmanom - izjavila je za Press ćerka Goce Božinovske Jelena Vučković (26).

Darko Martinović (25), iako slep, svojim glasom uspeo je da osvojio srce svih predstavnika medija, kao i kolega.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Zvezde Granda i Zvezde Granda Forum

Нема коментара: