Oglasi

субота, 11. септембар 2010.

Survivori ne mogu na Pink

Čelnici „ružičaste televizije“ strogo zabranili svojim pulenima da gostuju u emisijama medijske kuće koja će uskoro promeniti naziv u PST.


GocaTržan






Taman se završila afera zvana „Grand sa Pinka prelazi na Foks“, kad eto ti nove.
Ovoga puta čelnici „ružičaste televizije“ zabranili su svim svojim pevačima iz „Siti rekordsa“ i voditeljima da se ubuduće pojavljuju u emisijama pomenute TV kuće, koja će uskoro promeniti naziv u PST. Ukoliko neko prekrši ova pravila, istog trena će leteti s Pinka. Kako Kurir saznaje, razlog za ovakav njihov medijski obračun s konkurencijom leži u činjenici da se Foks uveliko reklamira kao Prva srpska televizija, što im je trn u oku, da s njihovim pevačima prave emisije koje postaju prilično gledane, kao što su „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i rijaliti „Survajver“, da su hteli da im otmu Sašu Popovića sa sve „ZvezdeGranda“. Malo li je.

Goca i Aleksandra na ledu zbog „Survivor Srbija
Aleksandra Perović i Goca Tržan znaju za pomenutu zabranu i za to da su pod stalnom prismotrom Pinka zbog učešća u „Survajveru“, koji će na Foksu početi da se emituje sredinom meseca.

- Čula sam za tu zabranu, ali verujte, nemam pojma o čemu se tačno radi. Trenutno imam neke druge obaveze i nemam vremena da se time bavim. Što se mene tiče, jedva čekam da krene emitovanje „Survajvera“ i da vidim kako je sve to ispalo - rekla nam je Aleksandra Perović.

Za razliku od nje, Goca je sve ovo prihvatila s nevericom, uverena da ipak neće uslediti drastične kazne.
- Moram priznati da sam to pročitala u vašim novinama. Verujem da televizija Pink kao jedna velika kuća nikada ne bi uradila nešto slično.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: