Oglasi

среда, 1. септембар 2010.

Farma Srbija - Cobe i Sanja Stojanović

Sanja Stojanović i Slobodan Batjarević Cobe, takmičari treće sezone „Zvezda Granda", boriće se za 100.000 evra u rijalitiju „Farma Srbija"!


Cobe, Sanja Stojanović







Njih dvoje juče je viđeno u zgradi televizije Pink, gde su bili na sastanku sa glavnim producentom „Farme" Predragom Pavlovićem Bakijem.

- Sanja i Cobe zajedno su došli u zgradu Pinka da bi razgovarali sa Bakijem o učešću na „Farmi". Oboje jedva čekaju da se pojave na Pinkovom seoskom imanju, jer su svesni da je njihova popularnost znatno opala u poslednje dve godine. Oni će se na „Farmi" boriti sa kolegom iz „Zvezda Granda" Renatom Hencom, koji je već potpisao ugovor za ulazak u Pinkov šou - kaže izvor Pressa.

Karijeru Sanje Stojanović obeležio je i skandal kada je u javnost procurio njen privatni porno-snimak. Bivši farmer Nemanja Stevanović se nedavno u intervjuu za Press zapitao zašto „Grand" ne bi njemu i Mileni oprostio neprimereno ponašanje na „Farmi" ako je Sanji oprostio pornić koji je snimila pre nekoliko godina. Nakon toga, Sanja mu je besno poručila da gleda svoja posla.

- Bolje bi mu bilo da kupi tablete za smirenje i nađe nekog dobrog psihijatra da se leči - rekla je Sanja.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: