Oglasi

понедељак, 20. септембар 2010.

Zvezde Granda - Baraž

Uprkos tome što je provajder „SMS Net“ napravio grešku sa glasovima „Telenorovih“ korisnika najgledaniji šou program na Balkanu „Zvezde Granda“ uspešno je ušao u novu sezonu. Tehnički problem nije umanjio trijumf Petra Mitića i Milana Mitrovića, koji su pobedom u baražu nastavili svoje takmičenje u „Zvezdama Granda“.


Petar Mitić, Milan Mitrović





Kako „Alo!“ saznaje, do greške je došlo jer su glasovi „Telenorovih“ korisnika bili pravilno zabeleženi, ali je povratna informacija glasačima bila pogrešna, pa su glasači obaveštavani da je njihov glas dat pogrešnom kandidatu. Glasovi putem „SMS Neta“ su zabeleženi, ali ne i iskorišćeni. Produkcija „Granda“ vratiće novac oštećenim glasačima.



Ova greška nije pokvarila takmičenje koje je sinoć počelo uzbudljivim baražom , a svoje mesto među novim takmičarima izborili su Petar Mitić i Milan Mitrović. Nova sezona donela je i novu, po mišljenju svih, najlepšu scenografiju, ali i staro uzbuđenje i neizvesnost koju je dodatno podgrevao direktor „Granda“ Saša Popović. Nervoze je bilo, a to se moglo videti iza scene. Tremu je svako lečio na svoj način, a bilo je i onih poput Saše Katančića koji su lečili nervozu uz alkohol. Takmičenje će trajati do 18. juna 2011. godine, a moći će da ga prati publika širom Evrope, koja će istovremeno moći i da glasa za svoje favorite poreklom iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Najbolji će u finalu u „Beogradskoj Areni“ dobiti šansu da postanu članovi „Grand“ produkcije i započnu uspešnu pevačku karijeru.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Zvezde Granda i Zvezde Granda Forum

Нема коментара: