Oglasi

субота, 18. септембар 2010.

Farma Srbija - Sanja Radinović

Lepa misica Vojvodine Sanja Radinović predstavnik je manekenskog sveta u trećoj „Farma Srbija“. Ona je mlada studentkinja novinarstva koja voli glumu, muziku, te bi volela da se upusti u pi-ar vode. A pre svega toga postoji šansa da se upusti u ljubavnu vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, jer kako saznajemo, pre „Farme“ njih dvoje su se dopisivali preko „Fejsbuka“.


Sanja






- Pre nego što je počela „Farma Uživo“, Bane je kontaktirao sa Sanjom preko „Fejsbuka“. Ne znam prirodu njihovog odnosa, niti kontekst dopisivanja, ali njih dvoje su se upoznali ranije. Nije isključeno da postoji mogućnost da se rodi ljubav na farmi. Koliko znam, ona nema dečka - počinje priču za „Blic“ Miljana Nešković, portparol „Miss Yu“ kompanije koja je stala iza Sanjinog učešća u „Farmi“.

Lepa brineta je 2008. godine ponela lentu mis Vojvodine i nakon toga se oprobala u manekenskim vodama na brojnim revijama u Srbiji. Učestvovala je na izboru „Miss International“ u Japanu. Sa druge strane studira novinarstvo, voli glumu i muziku i oprobala se kao portparol u nekoliko različitih kampanja. Ipak, njena velika želja je politika.

- Profesionalni izazov bi joj bio da radi kao portparol neke političke stranke, mada se Sanja nikada nije izjašnjavala koje. Što se tiče njenih talenata, još se nije oprobala u glumi i muzici, ali bi to zaista volela.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: