Oglasi

субота, 18. септембар 2010.

Zvezde Granda - Mišel Gvozdenović

Ako vam se u jednom trenutku dok budete gledali novu sezonu takmičenje „Zvezde Granda“ bude učinilo da je došlo do istorijskog pomirenja Saše Popovića i pop zvezde Jelene Karleuše, nećete biti u pravu, mada je lako zavarati se jer je Sanja Rilaković, nova učesnica ovog muzičkog takmičenja, kao preslikana „mala od skandala“.


Zvezde Granda






Naime, osim što je vitka, visoka i poput svoje uspešnije koleginice ima dugu, plavu kosu i bujno poprsje, mlada i atraktivna devojka čak peva isto kao JK, u šta su se uverili svi prisutni na predstavljanju nove, pete generacije učesnika najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, kad je Rilakovićeva izašla i zapevala pesmu „Tihi ubica“.



Druženje takmičara, čelnika najveće diskografske kuće na Balkanu i predstavnika medija počelo je upoznavanjem u prijatnom ambijentu kantri kluba „Babe“, a nastavilo tako što se svaki kandidat u oficijalnom delu predstavio sa po jednom pesmom. Pod budnim okom Saše Popovića, Žike Jakšića, menadžera Baneta Obradovića i muzičara Endžija Mavrića, mladi pevači izveli su šaroliki repertoar koji se kretao „od Silvane do ‚Nirvane‘“.

Među 44 kandidata, pored Jelene Vučinić, ćerke folk pevačice Goce Božinovske, primećen je još jedan učesnik koji potiče iz muzičke porodice, a reč je o Mišelu Gvozdenoviću. Naime, njegova prabaka i majka kralja folka Šabana Šaulića su sestre, a ovaj podatak dosad nije bio poznat jer je Mišel dugo živeo u Holandiji.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Zvezde Granda i Zvezde Granda Forum

Нема коментара: