Oglasi

понедељак, 27. септембар 2010.

Survivor Srbija - Bojana Barovć

Među nama se spontano rodila ljubav, pa je prijateljstvo preraslo u romansu! Za mesec dana smo se odlično upoznali i spoznali sve naše vrline i mane. Opčinila me je lepotom, ali i duhovitošću.


Bojana Barović i Nikola Rokvić






Folk pevač Nikola Rokvić, koji se nedavno vratio sa Filipina gde je učestvovao u popularnom rijalitiju „Survivor Srbija", otkriva za Press koliko je teško podneo surove uslove preživljavanja na pustom ostrvu! Nikola kaže da mu je u teškim trenucima pomogla manekenka Bojana Barović, sa kojom je započeo ljubavnu romansu tokom boravka na Filipinima.

- Među nama se spontano rodila ljubav! Prvo je to bilo prijateljstvo, koje je tokom vremena preraslo u romansu! Za mesec dana smo se odlično upoznali i spoznali sve svoje vrline i mane. Opčinila me je lepotom, ali i svojom duhovitošću!

Kako ćete nastaviti vezu, budući da Bojana živi u Americi?

- Ne razmišljamo mnogo unapred. Ako je ljubav prava, ona će funkcionisati i na daljinu. Bojana uskoro putuje u Njujork, gde počinje sa snimanjem serije. Ja ću odlaziti kod nje, ona će dolaziti u Beograd. Neka sve ide svojim tokom.

Otkri nam detalje vaše veze u „Survajveru". Da li su pali poljupci pred kamerama?


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: