Oglasi

понедељак, 20. септембар 2010.

Farma Srbija - Hasan Dudić

Sveže razvedeni pevač više ne može samo da gleda svoju nekadašnju suprugu i uzdiše. Dohvatio ju je oko struka, privukao sebi i naslonio glavu na njene grudi.


Hasan, Zlata






Hasan više nije mogao da izdrži! Navalio je na svoju bivšu ženu Zlatu Petrović!
Danima je šetkala ispred njega na Farma Srbija, smeškala se, vrckala mu zadnjicom ispred nosa na žurkama...

A on je samo gledao i patio. I pričao kako je voli, sa setom se prisećajući vremena kad su njih dvoje bili u braku. Čak se čovek i razveo pred početak rijalitija u nadi da će je ponovo osvojiti. Na kraju je prelomio! Uvideo je da ona neće napraviti prvi korak, pa je krenuo u akciju.

Dok je Zlata u trpezariji polemisala nešto u vezi s hlebom, na vratima se pojavio Hasan. Šmekerski je zastao i, poput Marlona Branda, zavodnički malo nakrivio beli kačket. Odmerio je pevačicu, a oči su mu zračile požudom. Zatim je seo na klupu i privukao je sebi. Obuhvatio ju je oko struka, a glavu prislonio na njene grudi. Ona se kao nešto malo opirala, ali Hasan je bio uporan.



Hasan: Dođi malo! Dođi, maco!

I sve više se stezao uz njeno telo.


Zlata: Ma čekaj, Haso! Sva mirišem na jelo, pusti me da se malo sredim.


Onda su Hasanove oči još više zacaklile. Razvukao je osmeh, a ona se izmigoljila iz njegovog zagrljaja. Sigurno je već zamislio kako će uskoro da leži pokraj nje. U senu? Ako bude sreće.

Pojedini farmeri samo što se ne pohvataju za guše!

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: