Oglasi

понедељак, 20. септембар 2010.

Farma Srbija - Bane Janković

Treća sezona „Farma Srbija“ je tek počela, a već su sevnule prve ljubavne iskirce. Nekadašnji fudbaler, a sada maneken i ekonomista Bane Janković pre nekoliko dana je otkrio da mu se na farmi dopada jedna devojka, a po njegovom ponašanju nije bilo teško zaključiti da je u pitanju pevačica Katarina Živković.


Bane, Katarina







Bane i Katarina su su od ulaska na Farmu nerazdvojni, a Bane je pre neko veče čak, šaleći se, pokušao da se Katarini uvuče u krevet. I dok mnogi očekuju razvoj ove veze, Banetova sestra Katarina otkriva da li bi mlada pevačica „Granda“ mogla da se dopadne njenom bratu.


- Od devojaka bi mogla da mu se dopadne Katarina, a već je i sam pričao i tome. Mada, Bane preferira crnke. Njega privlače pametne i školovane devojke koje su pre svega jake ličnosti, pa ako te kvalitete bude prepoznao u nekoj devojci na farmi zaista je moguć flert - priča Katarina koja, ipak, smatra da bi Bane teško mogao da se zaljubi, ili da misli o ozbiljnoj vezi.


- Ako i bude došlo do nekih veza na Farma Uživo, iskreno mislim da se ta ljubav neće nastavljati nakon emisije. Bane jednostavno voli da je u društvu devojaka, voli pažnju koje mu one pružaju, a za uzvrat i on njima nudi pažnju. Ne želim da od njega pravim nekog plejboja, on nije takav da juri sve što stigne, ili da mu je cilj da obrlati neku devojku.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: