Oglasi

четвртак, 18. јун 2015.

Jelena Golubović maltretira učesnike Parova

Kažnjena si minimalno za to što si me šutirala. Trebalo je da budeš izbačena kao Hasan Dudić, vikao je Velja.









Rediteljka Jelena Golubović očigledno je odlučila da od režiranja drame u rijalitiju „Parovi“, pređe na krimić. Zato je od uloge žrtve uskočila u ulogu harambaše koji tuče ukućane. Prvi na listi su joj bili Crnogorac Velimir Velja Marinović i pevačica Saška Karan.

Po principu „ne diraj lava dok spava“ Jelena je potpuno podivljala jer ju je Veljina gimnastika, kojom se razbuđivao u spavaćaj sobi, ujutru probudila. Revoltirana njegovom nepažnjom i samoživošću skočila je i vikala mu da prestane, jer je spavaća soba za spavanje, ali je on nije poslušao. Bunovna i mrzovoljna skočila je iz kreveta i krenula da ga šutira, nakon čega ju je on odgurnuo, pa su Ejmi i Igor Iks uspeli da ih smire. Zbog fizičkog nasilja, Golubovićevoj je istog trenutka oduzeto 500 evra od honorara.

"Ti si ovde povlašćana. Kažnjena si minimalno za to što si me šutirala. Trebalo je da budeš izbačena kao Hasan Dudić. Nadam se da će se tvoji glasači opametiti i više neće bacati pare i slati poruke da te podrže", vikao je Velja, na šta se nadovezala Saška Karan, koja se već danima svađa sa rediteljkom.

"Ako misliš da niko nije video kako si mi izgrebala ruke jutros dok si prolazila pored mene, varaš se. Evo ostali su mi tragovi tvojih noktiju. Ti si žena koja treba da ide na lečenje, a ne da se švrćka po rijalitijima. Bolje bi ti bilo da režiraš neku predstavu, jer si poznata kao rijaliti učesnik, a ne kao rediteljka", oplela je Saška po Jeleni, koja se sve vreme smeškala i nije demantovala navode pevačice da ju je napala u štoku vrata dok su se mimoilazile.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: